Home Aparate aer conditionat mobil Aparate aer conditionat mobil
Aparate aer conditionat mobil PDF Imprimare Email
Aparate aer conditionat mobil
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:50

Aparate aer conditionat mobil reprezinta sisteme de racire a aerului care sunt usor de mutat dintr-o locatie in alta in functie de necesitati si care pot fi depozitate intr-un spatiu mic atunci cand nu este nevoie de ele. In plus, aparate aer conditionat mobil asigura acelasi confort termic dat si de sistemele centrale de aer conditionat, insa la preturi mult mai accesibile.

Diversele tipuri de aparate aer conditionat mobil sunt mai mici ca dimensiune spre deosebire de alte aere conditionate, care necesita in plus si o instalare mai complexa. Sunt create pentru a raci spatii mai mici, cum ar fi o camera sau un apartament de maxim doua camere. Desi sunt mobile, aceste aparate trebuie sa elimine aerul cald pe care il produc in urma procesului, de aceea au nevoie de o iesire spre exterior, o fereastra sau un balcon.

In ceea ce priveste functionalitatea si eficienta, aparate aer conditionat mobil sunt mult mai ieftine decat sistemele fixe. In acelasi timp, posibilitatea de a muta aparate aer conditionat mobil dintr-o incapere in alta lasa mai multa libertate de miscare, iar aerul propagat poate fi trimis intr-o directie anume. Desi si sistemele fixe au optiuni de directionare, totusi nu ofera aceleasi beneficii ca in cazul aparate aer conditionat mobil.

Unul dintre dezavantaje atunci cand vine vorba de aparate aer conditionat mobil consta in faptul ca acestea nu se potrivesc intotdeauna cu stilul unei camere anume. Daca in cazul sistemelor fixe, acestea pot fi ascunse privirii sau pot avea orificii de furnizare a aerului camuflate in perete, in cazul aparatelor de aer conditionat portabil, acesta este mult prea vizibil si ramane la vedere.

Daca nu vrei sa folosesti aparate aer conditionat mobil ca sisteme de baza, le poti totusi achizitiona in caz de nevoie. Atunci cand ai musafiri care vor dormi intr-o alta camera sau din intamplare se strica sistemul de racire fix, atunci poti avea la indemana aparate aer conditionat mobil pentru a putea iesi din impas. Iar folosirea pe termen scurt nu va afecta cu nimic stilul unei incaperi.

Ultima actualizare în Joi, 12 Mai 2011 08:49
 

Sondaje

Preferati un aer conditionat mobil in locul unuia fix?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 4 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com